divendres, 7 d’octubre de 2016

“Mar de Almendros” s'estrena a València.

      “Mar de Almendros”, l'obra teatral escrita i dirigida per Juan Luis Mira s'estrenarà a València el pròxim 16 d'octubre a les 7 de la vesprada en la sala Matilde Salvador (La Nau), dins de la programació de la Mostra Viva del Mediterrani.
L'obra tracta el drama de les milers de persones que a la fi de març de 1939 esperaven en el port d'Alacant un vaixell per a fugir del cèrcol de les tropes franquistes que estaven prenent la ciutat d'Alacant, en el que va ser l'últim dia de guerra.
Mar de Almendros” es va estrenar amb gran èxit de públic el passat mes de juliol, en el moll nº 14 del port d'Alacant, des d'on va salpar el Stanbrook. La representació ha sigut possible gràcies a la Regidora de Memòria Històrica María José Espuch, l'Autoritat Portuària i la Universitat d'Alacant.


     “Mar de Almendros”, la obra teatral escrita y dirigida por Juan Luis Mira se estrenará en Valencia el próximo 16 de octubre a las 7 de la tarde en la sala Matilde Salvador (La Nau), dentro de la programación de la Mostra Viva del Mediterrani.
La obra trata el drama de las miles de personas que a finales de marzo de 1939 esperaban en el puerto de Alicante un barco para huir del cerco de las tropas franquistas que estaban tomando la ciudad de Alicante, en el que fue el último día de guerra.
Mar de Almendros” se estrenó con gran éxito de público el pasado mes de julio, en el muelle nº 14 del puerto de Alicante, desde donde zarpó el Stanbrook. La representación ha sido posible gracias a la Concejalía de Memoria Histórica María José Espuch, la Autoridad Portuaria y la Universidad de Alacant.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada