dilluns, 5 de maig de 2014

Viatge a Orà.


Benvolgudes amigues i amics.

Perdoneu el retard informatiu d'aquests darrers dies però... anem solucionant coses, recollint la vostra documentació i organitzant el viatge. Dir-vos que a Orà la nostra coordinadora ben especial i formidable, Natalia Mellado, està preparant les entrevistes de Pasqual Moreno que la propera setmana es desplaça a Orà per concretar aspectes del viatge, decidir l'hotel, actes, visites... i dir-vos també que a partir de demà començarem a publicar el llistat definitiu de viatgers.
Aquesta setmana és crucial per arrodonir el viatge i hem allargat el termini d'inscripció fins al divendres dia 9 per poder digerir i processar correctament totes les inscripcions rebudes i remetre el llistat definitiu a l'ambaixada algerina de Madrid. Podeu seguir el procés a traves del bloc ara regularment i d'altres aspectes vos seran comunicats internament als viatgers inscrits.

Salut i República!

“Apeadero” abandonat del “Transaharià” en Mengoub (actualment en territori del Marroc). La foto  forma part d'un excel·lent projecte fotogràfic de Carmen Ródenas (Chemins de fer, chemins de sable: les Espagnols du Transsaharien)
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada