dimecres, 16 d’abril de 2014

Notícias sobre el viaje.

Benvolgudes amigues i amics.

Totes i tots els que heu mostrat interés en participar en el viatge a Orà, dintre de l'Operació Stanbrook , heu d'haver rebut informació directa i interna del viatge, de fet molts de vosaltres ja ens heu contestat i estem processant la informació per confeccionar el llistat definitiu de passatgers.
Pel ritme d'entrada de confirmacions, pensem que tancarem el viatge abans del dia 5 de maig doncs recordeu que no podem ser-ne més de 150.
En el comunicat que us hem enviat teniu el mail intern per a consultar qualsevol dubte, escriviu-nos per eixa via i no utilitzeu el feedback del bloc a ser possible per a les vostres consultes. En uns dies us facilitarem així mateix telèfons de contacte intern i començarem a publicar el llistat definitiu de viatgers.


Estimadas amigas y amigos. 

Todas y todos los que habéis mostrado interés en participar en el viaje a Orán, dentro de la Operación Stanbrook, debéis  haber recibido información directa e interna del viaje, de hecho muchos de vosotros ya nos habéis contestado y estamos procesando la información para confeccionar el listado definitivo de pasajeros.
Por el ritmo de entrada de confirmaciones, pensamos que cerraremos el viaje antes del día 5 de mayo,  recordad que no podemos ser más de 150. 
En el comunicado que hemos enviado tenéis un mail interno para consultar cualquier duda, escribidnos por esa vía y no utilice el feedback del blog a ser posible para vuestras consultas. En unos días os facilitaremos asimismo teléfonos de contacto interno y empezaremos a publicar el listado definitivo de viajeros.

A l'interior de l'ambaixada d'Algèria, amb la Consellera Derradji que ens atengué amb la seua amabilitat de sempre 

Membres de la Comissió Stanbrook a les portes de l'ambaixada Algerina a Madrid: d'esquerra a dreta Pasqual Moreno (coordinador de relacions a l'Orania) Rosa Brines (cap de premsa) Rafa Arnal (coordinador general del projecte)Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada