divendres, 14 de març de 2014

ALGÈRIA VÍTOLشكرا  الجزائر / Gràcies  Algèria / Gracias Argelia /
Mercí  Algérie / Thanks  Algeria     

La nostra secretària, l'Eugènia, a l'aeroport d' Orà.


A totes i tots els companys adherits a l'Operació Stanbrook.


Ens han comunicat telefónicament de l'embaixada d'Algèria a Madrid que les autoritats algerines accepten el nostre viatge homenatge a la Memòria Republicana, en uns dies ens arribarà  per escrit l'ofici de confirmació i ja podem començar les gestions del viatge, actes...  en principi hem pensat en la setmana central del mes de maig (del 12 al 18) depenent dels dies d'eixida i retorn del vaixell  Alacant-Orà-Alacant.  

En uns dies ja us donarem informació més concreta, dies, preus, alternatives... per a que ens confirmeu, sobre dades concretes, la vostra possible participació.

Salut i República!


Nos han comunicado telefónicamente de la embajada de Argelia en Madrid que las autoridades argelinas aceptan nuestro viaje homenaje a la Memoria Republicana, en unos días nos llegará por escrito el oficio de confirmación y ya podemos empezar las gestiones del viaje, actos... en principio hemos pensado en la semana central del mes de mayo (del 12 al 18) dependiendo de los días de salida y retorno del barco Alicante-Orán-Alicante.

En unos días ya os daremos información más concreta... para que nos confirmeis sobre datos concretos, vuestra posible participación.

Salud y República!


"Comissió Stanbrook"

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada